Project SACADA: SARS-CoV-2 transmission in meat processing plants - Anses - Agence nationale de sécurité sanitaire de l’alimentation, de l’environnement et du travail Access content directly
Conference Poster Year :

Project SACADA: SARS-CoV-2 transmission in meat processing plants

Estelle Chaix
Christophe Batéjat
  • Function : Author
  • PersonId : 920740
G. Boué
  • Function : Author
S. Duret
  • Function : Author
Michel Federighi
M. Feher
  • Function : Author
Laurent Guillier
Yvonnick Guillois
  • Function : Author
  • PersonId : 1068504
I. Leclercq
  • Function : Author
Sophie Le Poder
A. Maillard
  • Function : Author
Jean Manuguerra
  • Function : Author
Mathilde Pivette
  • Function : Author
  • PersonId : 1089256
Jessica Vanhomwegen
Patrik Waldmann
  • Function : Author
  • PersonId : 984905
Moez Sanaa
  • Function : Author
  • PersonId : 1087516
Sandra Martin-Latil
  • Function : Author
  • PersonId : 839983
Not file

Dates and versions

anses-03903141 , version 1 (16-12-2022)

Identifiers

  • HAL Id : anses-03903141 , version 1

Cite

Estelle Chaix, Christophe Batéjat, G. Boué, S. Duret, Michel Federighi, et al.. Project SACADA: SARS-CoV-2 transmission in meat processing plants. FoodMicro2022, Aug 2022, Athene, Greece. . ⟨anses-03903141⟩

Collections

ANSES
11 View
0 Download

Share

Gmail Facebook Twitter LinkedIn More