Identification of an optimized protocol for extraction and characterization of microplastics in seafood products - Anses - Agence nationale de sécurité sanitaire de l’alimentation, de l’environnement et du travail Accéder directement au contenu
Communication Dans Un Congrès Année : 2017

Identification of an optimized protocol for extraction and characterization of microplastics in seafood products

Gilles Rivière
Fichier non déposé

Dates et versions

anses-03951558 , version 1 (23-01-2023)

Identifiants

  • HAL Id : anses-03951558 , version 1

Citer

Ludovic Hermabessiere, Alexandre Dehaut, Anne-Laure Cassone, Laura Frère, Charlotte Himber, et al.. Identification of an optimized protocol for extraction and characterization of microplastics in seafood products. ECsafeSEAFOOD Final event: Food Safety - New findings & innovation challenges, ECsafeSEAFOOD Project, Jan 2017, Bruxelles, Belgium. ⟨anses-03951558⟩
8 Consultations
0 Téléchargements

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More