HAL will be down for maintenance from Friday, June 10 at 4pm through Monday, June 13 at 9am. More information
Skip to Main content Skip to Navigation
Journal articles

Etudes récentes sur les teneurs en acide ruménique dans la matière grasse laitière en France

Document type :
Journal articles
Complete list of metadata

https://hal-anses.archives-ouvertes.fr/anses-03390423
Contributor : Laurent Laloux Connect in order to contact the contributor
Submitted on : Thursday, October 21, 2021 - 1:10:48 PM
Last modification on : Friday, October 22, 2021 - 4:37:26 AM

Links full text

Identifiers

Collections

Citation

Laurent Laloux, M Ledoux, E Jamin, J Tulliez, L Debrauwer. Etudes récentes sur les teneurs en acide ruménique dans la matière grasse laitière en France. Sciences des Aliments, 2008, 28 (1-2), pp.12-23. ⟨10.3166/sda.28.12-23⟩. ⟨anses-03390423⟩

Share

Metrics

Record views

9