Corrigendum to “Dye residues in aquaculture products: Targeted and metabolomics mass spectrometric approaches to track their abuse [Food Chem. 294 (2019) 355–367] - Anses - Agence nationale de sécurité sanitaire de l’alimentation, de l’environnement et du travail Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Food Chemistry Année : 2020
Fichier non déposé

Dates et versions

anses-02337958 , version 1 (29-10-2019)

Identifiants

Citer

E. Dubreil, S. Mompelat, V. Kromer, Y. Guitton, M. Danion, et al.. Corrigendum to “Dye residues in aquaculture products: Targeted and metabolomics mass spectrometric approaches to track their abuse [Food Chem. 294 (2019) 355–367]. Food Chemistry, 2020, 306, pp.1-2. ⟨10.1016/j.foodchem.2019.125539⟩. ⟨anses-02337958⟩
99 Consultations
0 Téléchargements

Altmetric

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More