Comment on “Impact of antibiotic use in the swine industry”, by Mary D. Barton [Curr. Opin. Microbiol. 19 (June 2014) 9–15] - Anses - Agence nationale de sécurité sanitaire de l’alimentation, de l’environnement et du travail Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Current Opinion in Microbiology Année : 2015

Comment on “Impact of antibiotic use in the swine industry”, by Mary D. Barton [Curr. Opin. Microbiol. 19 (June 2014) 9–15]

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Dates et versions

anses-01193151 , version 1 (04-09-2015)

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Citer

Isabelle Kempf, Eric Jouy, Sophie A Granier, Claire Chauvin, Pascal Sanders, et al.. Comment on “Impact of antibiotic use in the swine industry”, by Mary D. Barton [Curr. Opin. Microbiol. 19 (June 2014) 9–15]. Current Opinion in Microbiology, 2015, pp.1-1. ⟨10.1016/j.mib.2015.06.013⟩. ⟨anses-01193151⟩

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