Corrigendum : Environmental Impacts of Plant-Based Diets: How Does Organic Food Consumption Contribute to Environmental Sustainability ? - INRA - Institut national de la recherche agronomique Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Frontiers in Nutrition Année : 2018

Corrigendum : Environmental Impacts of Plant-Based Diets: How Does Organic Food Consumption Contribute to Environmental Sustainability ?

Brigitte Langevin
  • Fonction : Auteur
  • PersonId : 874728
Philippe Pointereau
  • Fonction : Auteur
  • PersonId : 1034461
  • IdRef : 034342419
Fichier principal
Vignette du fichier
fnut-05-00026.pdf (74.43 Ko) Télécharger le fichier
Origine : Fichiers éditeurs autorisés sur une archive ouverte

Dates et versions

hal-02091333 , version 1 (16-10-2019)

Licence

Paternité

Identifiants

Citer

Camille Lacour, Louise Seconda, Benjamin Allès, Serge Hercberg, Brigitte Langevin, et al.. Corrigendum : Environmental Impacts of Plant-Based Diets: How Does Organic Food Consumption Contribute to Environmental Sustainability ?. Frontiers in Nutrition, 2018, 5, ⟨10.3389/fnut.2018.00026⟩. ⟨hal-02091333⟩
129 Consultations
80 Téléchargements

Altmetric

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More